Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratafia i carquinyolis (1438264) - mencey (1419810) » 726920899: T75/J10/VI

Liga 726920899 Información oficial sobre el partido 726920899 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.429 (14747)

Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 3 - 2 mencey Alineación oficial del equipo 'mencey' en el partido
Ragnar Agledal (3') 1 - 0
1 - 1 Florian Merişescu (41')
Áron Bella (43') 2 - 1
Eero Äystö (69') 3 - 1
3 - 2 César Cosatabella (89')
Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 3 - 2 mencey Alineación oficial del equipo 'mencey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 0 - 2 mencey Alineación oficial del equipo 'mencey' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratafia i carquinyolis

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bolesław Myszor va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ragnar Agledal la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): En Áron Bella va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de carquinyolis el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eero Äystö va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): carquinyolis van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Paolo Yunkisapa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de carquinyolis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ragnar Agledal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

mencey

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Florian Merişescu que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En César Cosatabella va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Anatol Ciesiński era fer passades de llarga distància. Al minut 11 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en César Cosatabella però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Jean-Philippe Pot va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gavin Kempner va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Arkadiusz Juśko va fer una jugada per la banda esquerra, però Gavin Kempner va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): mencey va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gavin Kempner va desviar el xut final de Menelao Vecchiarino després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Arkadiusz Juśko per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 48, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): mencey va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jean-Philippe Pot es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ambrosio Agraso va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Anatol Ciesiński quasi aconsegueix empatar per mencey al minut 59, però Gavin Kempner va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El mencey creava perill des de la dreta al minut 68, però en Gavin Kempner, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ambrosio Agraso desviant la pilota a servei de cantonada.