Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcience (485709) - Galaisha Correpasillos (1369054) » 726920707: T75/J4/VI

Liga 726920707 Información oficial sobre el partido 726920707 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.426 (14744)

Barcience Alineación oficial del equipo 'Barcience' en el partido 1 - 3 Galaisha Correpasillos Alineación oficial del equipo 'Galaisha Correpasillos' en el partido
0 - 1 Eugenio Estevez (26')
Kai Wellner (38') 1 - 1
1 - 2 朱 (Zhu) 仁伟 (Renwei) (41')
1 - 3 Serhii Dmytrulin (73')
Barcience Alineación oficial del equipo 'Barcience' en el partido 1 - 3 Galaisha Correpasillos Alineación oficial del equipo 'Galaisha Correpasillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barcience Alineación oficial del equipo 'Barcience' en el partido 0 - 3 Galaisha Correpasillos Alineación oficial del equipo 'Galaisha Correpasillos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcience

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): El porter de Barcience va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kai Wellner va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Enrique Santolo va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pep Salarich quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Galaisha Correpasillos

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Correpasillos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. Eugenio Estevez va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Correpasillos agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar 朱 (Zhu) 仁伟 (Renwei) amb mestria.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Serhii Dmytrulin va augmentar l'avantatge de Correpasillos a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Serhii Dmytrulin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Steven Batiste quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vanderlei Guimarães, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Gomidas Maalunts va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vanderlei Guimarães va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Serhii Dmytrulin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Vanderlei Guimarães va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Neketi Santsirena que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eugenio Estevez de Correpasillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.