Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Santa Coloma (1419995) - FCRASILLO (308340) » 726920411: T75/J14/VI

Liga 726920411 Información oficial sobre el partido 726920411 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.420 (14738)

FC Santa Coloma Alineación oficial del equipo 'FC Santa Coloma' en el partido 1 - 2 FCRASILLO Alineación oficial del equipo 'FCRASILLO' en el partido
0 - 1 Sergi Masaneda (22')
0 - 2 Sergi Masaneda (35')
Achraf Kabbaj (76') 1 - 2
FC Santa Coloma Alineación oficial del equipo 'FC Santa Coloma' en el partido 1 - 2 FCRASILLO Alineación oficial del equipo 'FCRASILLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Santa Coloma Alineación oficial del equipo 'FC Santa Coloma' en el partido 1 - 1 FCRASILLO Alineación oficial del equipo 'FCRASILLO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,2 % 20,6 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Santa Coloma

Goles Goles

  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Achraf Kabbaj de Coloma va demostrar les seves habilitats al minut 76 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Coloma va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gerard Buades va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Tage Steenberg va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Gerard Buades va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

FCRASILLO

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): FCRASILLO va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 22. Sergi Masaneda va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sergi Masaneda va augmentar l'avantatge de FCRASILLO a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): János Pest va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manolo Díaz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El FCRASILLO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en 梁 (Liang) 聪风 (Congfeng) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 梁 (Liang) 聪风 (Congfeng) després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manolo Díaz va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gianni Beinat, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gianni Beinat va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 284 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Joan Lluís Anfruns de FCRASILLO al minut 78 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joan Lluís Anfruns. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.