Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rompe Pernas SAD (990431) - R.C. Celta de Vigo!!* (48551) » 726920330: T75/J8/VI

Liga 726920330 Información oficial sobre el partido 726920330 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.419 (14737)

Rompe Pernas SAD Alineación oficial del equipo 'Rompe Pernas SAD' en el partido 1 - 2 R.C. Celta de Vigo!!* Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo!!*' en el partido
0 - 1 Jon Thunes (39')
Lucjan Gbur (78') 1 - 1
1 - 2 Fernando Baldivieso (82')
Rompe Pernas SAD Alineación oficial del equipo 'Rompe Pernas SAD' en el partido 1 - 2 R.C. Celta de Vigo!!* Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo!!*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rompe Pernas SAD Alineación oficial del equipo 'Rompe Pernas SAD' en el partido 0 - 1 R.C. Celta de Vigo!!* Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo!!*' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rompe Pernas SAD

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Pernas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Lucjan Gbur, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pernas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Mínguez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pernas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Fermín Montibello, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Pedro Fermín Montibello va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pernas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edward Clausen de Pernas es va guanyar la targeta groga merescudament.

R.C. Celta de Vigo!!*

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Vigo!!* va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Vukašin Rašković, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jon Thunes que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fernando Baldivieso va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mané Trindade ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Rodolphe Kradolfer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Vigo!!* va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gábor Kövesfalvi va desviar el xut final de Fernando Baldivieso després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jiří Vtípil. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rodolphe Kradolfer després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gábor Kövesfalvi va poder desviar-lo a córner.
  • 225 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Jiří Vtípil es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antso Bolibar de Vigo!!* amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.