Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bk chechu (436005) - Cansino Club de Futbol (1365083) » 726919680: T75/J13/VI

Liga 726919680 Información oficial sobre el partido 726919680 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.407 (14725)

Bk chechu Alineación oficial del equipo 'Bk chechu' en el partido 0 - 5 Cansino Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cansino Club de Futbol' en el partido
0 - 1 Valentín Vicario (24')
0 - 2 Drejc Smotlak (31')
0 - 3 Beniamino Torck (38')
0 - 4 Valentín Vicario (40')
0 - 5 Beniamino Torck (72')
Bk chechu Alineación oficial del equipo 'Bk chechu' en el partido 0 - 5 Cansino Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cansino Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bk chechu Alineación oficial del equipo 'Bk chechu' en el partido 0 - 1 Cansino Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cansino Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bk chechu

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de chechu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yeshurun Lankry, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de chechu, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Guillermo Rancón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shane Williams de chechu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cansino Club de Futbol

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Domonkos Meszes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cansino, un peu providencial d'en Valentín Vicario va situar el 0-1 al panell digital.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el Cansino va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Drejc Smotlak, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cansino van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Beniamino Torck.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Miguel Ángel Oria va pentinar un córner cap al segon pal que Valentín Vicario va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Beniamino Torck va augmentar l'avantatge de Cansino a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Shadman Hajivand, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Valentín Vicario va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ariel Larysz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Beniamino Torck. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Shadman Hajivand quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ariel Larysz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Beniamino Torck, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Beniamino Torck va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.