Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jegplasencia (992967) - REAL JIMESA (1419792) » 726919471: T75/J4/VI

Liga 726919471 Información oficial sobre el partido 726919471 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.404 (14722)

jegplasencia Alineación oficial del equipo 'jegplasencia' en el partido 0 - 2 REAL JIMESA Alineación oficial del equipo 'REAL JIMESA' en el partido
0 - 1 Amadeu de Sousa (24')
0 - 2 Samuel Arteaga (73')
jegplasencia Alineación oficial del equipo 'jegplasencia' en el partido 0 - 2 REAL JIMESA Alineación oficial del equipo 'REAL JIMESA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
jegplasencia Alineación oficial del equipo 'jegplasencia' en el partido 0 - 4 REAL JIMESA Alineación oficial del equipo 'REAL JIMESA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jegplasencia

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de jegplasencia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Demmu El-Guesse va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dani Aluju! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Màxim Huguet de jegplasencia va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Léo Bodard que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de jegplasencia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jeremy Westhoff, però el porter rival va fer una gran aturada.

REAL JIMESA

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Amadeu de Sousa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a JIMESA.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Franklin Staal arribés a peus de Samuel Arteaga, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a JIMESA el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Lian Magajna de JIMESA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Asen Angelov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Samuel Arteaga quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ione Cendra, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Samuel Arteaga va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el JIMESA va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Franklin Staal s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Johnson Igho després que el jugador de JIMESA li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Arteaga de JIMESA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.