Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHEFKALY (1421341) - Lenin C.F. (487421) » 726919140: T75/J4/VI

Liga 726919140 Información oficial sobre el partido 726919140 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.398 (14716)

CHEFKALY Alineación oficial del equipo 'CHEFKALY' en el partido 1 - 1 Lenin C.F. Alineación oficial del equipo 'Lenin C.F.' en el partido
Bo-Arne Wedholt (76') 1 - 0
1 - 1 Kevan Shackleton (80')
CHEFKALY Alineación oficial del equipo 'CHEFKALY' en el partido 1 - 1 Lenin C.F. Alineación oficial del equipo 'Lenin C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHEFKALY Alineación oficial del equipo 'CHEFKALY' en el partido 0 - 2 Lenin C.F. Alineación oficial del equipo 'Lenin C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHEFKALY

Goles Goles

  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): CHEFKALY prenia la batuta de l'encontre al minut 76, quan en Bo-Arne Wedholt va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de CHEFKALY van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 23 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Florin Ercuş, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): CHEFKALY van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Ignacio Gracia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Miguel Sáenz va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ignacio Gracia, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Miguel Sáenz de CHEFKALY va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Bo-Arne Wedholt es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): CHEFKALY va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Bo-Arne Wedholt va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Bo-Arne Wedholt va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lenin C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 80 minuts Kevan Shackleton va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Herve Gavín va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Lenin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lubor Bábek va desviar el xut final de Herve Gavín després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): José Canabal va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lubor Bábek va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Rafael Gallegos va estar a punt de posar per davant a Lenin amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lubor Bábek va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lenin van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Canabal, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.