Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lamiako F.C. (123790) - c.f. bahia de algeciras (779586) » 726919047: T75/J9/VI

Liga 726919047 Información oficial sobre el partido 726919047 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.396 (14714)

Lamiako F.C. Alineación oficial del equipo 'Lamiako F.C.' en el partido 2 - 1 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
0 - 1 Saeid Ravankhah (10')
Abdettawab Bakawi (26') 1 - 1
Severiano Naarro (81') 2 - 1
Lamiako F.C. Alineación oficial del equipo 'Lamiako F.C.' en el partido 2 - 1 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lamiako F.C. Alineación oficial del equipo 'Lamiako F.C.' en el partido 2 - 0 c.f. bahia de algeciras Alineación oficial del equipo 'c.f. bahia de algeciras' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lamiako F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Abdettawab Bakawi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 26, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Lamiako va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Karol Kalemba, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Severiano Naarro que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abdettawab Bakawi va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Mpampis Tsagkris va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lamiako se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jordi Joan Rotger va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Marinel Pusta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Joan Viladegut del Lamiako ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jordi Joan Rotger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Moshe Dermer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Karol Kalemba de Lamiako gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Karol Kalemba una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Marinel Pusta va mantenir l'equip visitant dins del partit.

c.f. bahia de algeciras

Goles Goles

  • 187 Minuto 10 (Gol tiro lejano): Era obvi que el bahia volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 10 van aconseguir marcar quan en Saeid Ravankhah va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de bahia, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Saeid Ravankhah va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Garrido de bahia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.