Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manquepierda FC (1432747) - Sa Marjal (779754) » 726918977: T75/J6/VI

Liga 726918977 Información oficial sobre el partido 726918977 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.395 (14713)

Manquepierda FC Alineación oficial del equipo 'Manquepierda FC' en el partido 0 - 4 Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido
0 - 1 Marius Oancea (12')
0 - 2 Lopo Folgueira (31')
0 - 3 Sergio Gorrochategui (68')
0 - 4 Yordan Nakov (87')
Manquepierda FC Alineación oficial del equipo 'Manquepierda FC' en el partido 0 - 4 Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Manquepierda FC Alineación oficial del equipo 'Manquepierda FC' en el partido 0 - 6 Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manquepierda FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Manquepierda sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pablo Madariaga Sáenz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al 62, Paul Wiklius hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Urko Sasiain. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gastón Antonini Wilson.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Jan Holender de Manquepierda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sa Marjal

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Marjal Marius Oancea va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lopo Folgueira va augmentar l'avantatge de Marjal a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio Gorrochategui, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Marjal va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Yordan Nakov, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Marjal al minut 4, però el xut de Yordan Nakov va topar amb la tanca defensiva.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Marjal van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lopo Folgueira, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sergio Gorrochategui es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fran Ayneto després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hassan Ali va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sergio Gorrochategui va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yordan Nakov de Marjal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Yordan Nakov de Marjal va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.