Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Glorioso Real Jaén (777964) - C.D. Fuentespreadas (1432013) » 726918751: T75/J5/VI

Liga 726918751 Información oficial sobre el partido 726918751 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.391 (14709)

Glorioso Real Jaén Alineación oficial del equipo 'Glorioso Real Jaén' en el partido 2 - 1 C.D. Fuentespreadas Alineación oficial del equipo 'C.D. Fuentespreadas' en el partido
0 - 1 Ronel Zack (3')
Luciano Noya (31') 1 - 1
Łukasz Lepszy (41') 2 - 1
Glorioso Real Jaén Alineación oficial del equipo 'Glorioso Real Jaén' en el partido 2 - 1 C.D. Fuentespreadas Alineación oficial del equipo 'C.D. Fuentespreadas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Glorioso Real Jaén Alineación oficial del equipo 'Glorioso Real Jaén' en el partido 2 - 1 C.D. Fuentespreadas Alineación oficial del equipo 'C.D. Fuentespreadas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glorioso Real Jaén

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Łukasz Lepszy va pentinar un córner cap al segon pal que Luciano Noya va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Glorioso s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Łukasz Lepszy per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oreste Vitanza al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Abdullah Talukder va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Llàtzer Rosell de Glorioso gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Knut Rapp, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Knut Rapp gairebé va marcar per a Glorioso des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Llàtzer Rosell va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Knut Rapp gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oreste Vitanza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Benaya Shragai, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Abrain es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C.D. Fuentespreadas

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ronel Zack que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sorin Căşvean no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alexis Vourousakis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zaïd Outbi de Fuentespreadas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Alexis Vourousakis de Fuentespreadas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.