Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barbarians Indalicos FC (773997) - Plajax Ath. (1462065) » 726918322: T75/J10/VI

Liga 726918322 Información oficial sobre el partido 726918322 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.383 (14701)

Barbarians Indalicos FC Alineación oficial del equipo 'Barbarians Indalicos FC' en el partido 1 - 1 Plajax Ath. Alineación oficial del equipo 'Plajax Ath.' en el partido
0 - 1 Carlos Enrique Lugo (61')
Thibaut Weiss (63') 1 - 1
Barbarians Indalicos FC Alineación oficial del equipo 'Barbarians Indalicos FC' en el partido 1 - 1 Plajax Ath. Alineación oficial del equipo 'Plajax Ath.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barbarians Indalicos FC Alineación oficial del equipo 'Barbarians Indalicos FC' en el partido 3 - 0 Plajax Ath. Alineación oficial del equipo 'Plajax Ath.' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barbarians Indalicos FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Thibaut Weiss s'emportà una gran ovació del públic local al minut 63, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Thibaut Weiss va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Cédric Deschamps arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Wiesław Wódkiewicz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barbarians.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Barbarians va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Ivaylo Stamenov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 es va veure una gran oportunitat per a Barbarians per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Michele Holder, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ivaylo Stamenov va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Borys Jędrzejko va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Mirosław Szyszka va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Plajax Ath.

Goles Goles

  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 61, quan Carlos Enrique Lugo va posar els visitants Plajax per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Eber Olmedo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Christoph Küchmeister va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Eber Olmedo va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 41. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Plajax va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Christoph Küchmeister va desviar el xut final de Carlos Enrique Lugo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Policarpo Ariztía va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Aníbal Delgado va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Carlos Enrique Lugo de Plajax, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maxence Haumont de Plajax es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eber Olmedo de Plajax la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.