Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coruña Hércules (125701) - LiveStronger FC (1338783) » 726918064: T75/J2/VI

Liga 726918064 Información oficial sobre el partido 726918064 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.379 (14697)

Coruña Hércules Alineación oficial del equipo 'Coruña Hércules' en el partido 0 - 0 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Coruña Hércules Alineación oficial del equipo 'Coruña Hércules' en el partido 0 - 4 LiveStronger FC Alineación oficial del equipo 'LiveStronger FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruña Hércules

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fernando Azpiazu va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Diego Mora, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Francisco Valmaseda va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Alfred Twongyeirwe va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Azpiazu.

LiveStronger FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LiveStronger que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lapo Insolera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Mirco Fröhlich-Weiß va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Vittorio Pizzirusso, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Simone Bonadies, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lapo Insolera no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 43, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Guntis Jērums-Grīnbergs va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Simone Bonadies va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Mirco Fröhlich-Weiß va marcar al minut 71 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Mirco Fröhlich-Weiß va estar a punt de posar per davant a LiveStronger amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Simone Bonadies va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matyáš Antoš de LiveStronger va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.