Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MAZAVA (1332860) - Deportivo Rioja (779429) » 726917882: T75/J12/VI

Liga 726917882 Información oficial sobre el partido 726917882 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.375 (14693)

MAZAVA Alineación oficial del equipo 'MAZAVA' en el partido 1 - 2 Deportivo Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo Rioja' en el partido
Juan Antonio Aizpurua (7') 1 - 0
1 - 1 José Alejandro Lara Álvarez (88')
1 - 2 Leon Staszek (89')
MAZAVA Alineación oficial del equipo 'MAZAVA' en el partido 1 - 2 Deportivo Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo Rioja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MAZAVA Alineación oficial del equipo 'MAZAVA' en el partido 0 - 3 Deportivo Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo Rioja' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAZAVA

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Antonio Aizpurua va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Calvino Legobien quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan Antonio Aizpurua havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): MAZAVA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Pedro Jofre des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Antonio Aizpurua de MAZAVA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Rueda La Fuente de MAZAVA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo Rioja

Goles Goles

  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En José Alejandro Lara Álvarez va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 88, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Deportivo, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Deportivo va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 89. Leon Staszek va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Wilmer González va encarar al porter al 20, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Pocho Bermeo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Deportivo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Valdemārs Eglevičs va fer una jugada per la banda esquerra, però Addison Capla va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sergio Galinsola ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.