Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Diablos de Kusatsu (1586573) - R.c manacor (778114) » 726917868: T75/J9/VI

Liga 726917868 Información oficial sobre el partido 726917868 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.375 (14693)

F.C. Diablos de Kusatsu Alineación oficial del equipo 'F.C. Diablos de Kusatsu' en el partido 4 - 1 R.c manacor Alineación oficial del equipo 'R.c manacor' en el partido
Étienne Ansel (8') 1 - 0
劉 (Liu) 凱俊 (Kaijun) (35') 2 - 0
Horacio Perales (38') 3 - 0
Zdzisław Gzik (40') 4 - 0
4 - 1 Gerfried Johnson (58')
F.C. Diablos de Kusatsu Alineación oficial del equipo 'F.C. Diablos de Kusatsu' en el partido 4 - 1 R.c manacor Alineación oficial del equipo 'R.c manacor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Diablos de Kusatsu Alineación oficial del equipo 'F.C. Diablos de Kusatsu' en el partido 3 - 1 R.c manacor Alineación oficial del equipo 'R.c manacor' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Diablos de Kusatsu

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Diablos s'avançava en el marcador després que en Étienne Ansel xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Diablos a 2 - 0. 劉 (Liu) 凱俊 (Kaijun) va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Diablos va augmentar la diferència quan Horacio Perales no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Zdzisław Gzik va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Valtinho Flamel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Emiliano Bonavita per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Faco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 劉 (Liu) 凱俊 (Kaijun) de Diablos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23, Jerzy Kopyra de Diablos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Horacio Perales de Diablos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

R.c manacor

Goles Goles

  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Martín Gato San Juan la va rematar Gerfried Johnson amb una magnífica volea que va fer pujar per a manacor el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Reno Anica va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gerfried Johnson, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Valderrama de manacor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.