Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adiell C.F. (801916) - Las águilas (1582665) » 726917402: T75/J4/VI

Liga 726917402 Información oficial sobre el partido 726917402 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.367 (14685)

Adiell C.F. Alineación oficial del equipo 'Adiell C.F.' en el partido 1 - 1 Las águilas Alineación oficial del equipo 'Las águilas' en el partido
0 - 1 Jounaidi Jlaydi (26')
Juan Antonio Barón (79') 1 - 1
Adiell C.F. Alineación oficial del equipo 'Adiell C.F.' en el partido 1 - 1 Las águilas Alineación oficial del equipo 'Las águilas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Adiell C.F. Alineación oficial del equipo 'Adiell C.F.' en el partido 0 - 2 Las águilas Alineación oficial del equipo 'Las águilas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adiell C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Adiell era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Juan Antonio Barón va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Adiell van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Jesús de la Trinxeria va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Adiell Bircan Sirap quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús de la Trinxeria va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 51 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Alesander de la Trinxeria va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jaime Zigüenza per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Las águilas

Goles Goles

  • 170 Minuto 26 (Gol de falta): águilas va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Jounaidi Jlaydi.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): águilas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Yalçın Sergin va desviar el xut final de Ache Echeberría després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Capaguindegui després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Yalçın Sergin va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ache Echeberría de águilas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Simó Condó estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Daniel Casanella, als 42 minuts, va fallar per ben poc.
  • 280 Minuto 44 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 44 per Jounaidi Jlaydi va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jounaidi Jlaydi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Ache Echeberría va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Yalçın Sergin va estar atent i va desviar la pilota a córner.