Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

THE PUNISHER RETUNS (773568) - F.C. Joel Coruña (440402) » 726916857: T75/J7/VI

Liga 726916857 Información oficial sobre el partido 726916857 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.357 (14675)

THE PUNISHER RETUNS Alineación oficial del equipo 'THE PUNISHER RETUNS' en el partido 2 - 2 F.C. Joel Coruña Alineación oficial del equipo 'F.C. Joel Coruña' en el partido
Èric Pellicer (8') 1 - 0
1 - 1 Thomas Gamst (42')
1 - 2 Lars Helge Mæland (50')
Homero Castro (65') 2 - 2
THE PUNISHER RETUNS Alineación oficial del equipo 'THE PUNISHER RETUNS' en el partido 2 - 2 F.C. Joel Coruña Alineación oficial del equipo 'F.C. Joel Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
THE PUNISHER RETUNS Alineación oficial del equipo 'THE PUNISHER RETUNS' en el partido 1 - 2 F.C. Joel Coruña Alineación oficial del equipo 'F.C. Joel Coruña' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,6 % 75,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE PUNISHER RETUNS

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Èric Pellicer va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 8, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del PUNISHER, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 65. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Homero Castro va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Èric Pellicer de PUNISHER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Joel Coruña

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Thomas Gamst va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, F.C.J.C., al minut 42. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Linus Berglund sempre és una garantia. Al minut 50, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Lars Helge Mæland marcar el 1 - 2 per al F.C.J.C..

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Georgi Kostov va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): F.C.J.C. va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Belmiro Matteo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Mattia Bridelli quasi aconsegueix empatar per F.C.J.C. al minut 40, però Radu-Bogdan Botorea va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Enrique Eguiruren va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Viachaslau Chubryk va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Radu-Bogdan Botorea, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Lars Helge Mæland de F.C.J.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thomas Gamst de F.C.J.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.