Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patajullos (1435836) - CE L'Hospitalet (314768) » 726916126: T75/J7/VI

Liga 726916126 Información oficial sobre el partido 726916126 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.344 (14662)

Patajullos Alineación oficial del equipo 'Patajullos' en el partido 4 - 0 CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido
Michelangelo Censori (23') 1 - 0
Pedro Babiano (42') 2 - 0
Javier Ángel Zubieta (43') 3 - 0
Bruno Riezinger (54') 4 - 0
Patajullos Alineación oficial del equipo 'Patajullos' en el partido 4 - 0 CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Patajullos Alineación oficial del equipo 'Patajullos' en el partido 5 - 0 CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patajullos

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Michelangelo Censori, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Patajullos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 108 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ramón Cimbor encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Pedro Babiano només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Patajullos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Javier Ángel Zubieta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 54 (Gol de falta): Bruno Riezinger va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 54 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Martín Díaz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pier Luigi Trincone al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sandalio Bragado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Pedro Babiano de Patajullos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mircea Hanţiu de Patajullos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ramón Cimbor per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pier Luigi Trincone va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Patajullos ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Ángel Zubieta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

CE L'Hospitalet

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hospi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jan Håkansson va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pawqarmayta González la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Hospi havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Kai Nygaard de Hospi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.