Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patajullos (1435836) - Leokai (1369999) » 726916120: T75/J5/VI

Liga 726916120 Información oficial sobre el partido 726916120 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.344 (14662)

Patajullos Alineación oficial del equipo 'Patajullos' en el partido 4 - 0 Leokai Alineación oficial del equipo 'Leokai' en el partido
Ramón Cimbor (27') 1 - 0
Pedro Babiano (37') 2 - 0
Mircea Hanţiu (41') 3 - 0
Bruno Riezinger (57') 4 - 0
Patajullos Alineación oficial del equipo 'Patajullos' en el partido 4 - 0 Leokai Alineación oficial del equipo 'Leokai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patajullos Alineación oficial del equipo 'Patajullos' en el partido 2 - 0 Leokai Alineación oficial del equipo 'Leokai' en el partido
Tiene suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patajullos

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Pedro Babiano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Patajullos, Ramón Cimbor, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Pedro Babiano de Patajullos va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Patajullos va aconseguir el 3 - 0 quan Mircea Hanţiu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Patajullos i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 57 minuts de joc. Mentre en Bruno Riezinger el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Patajullos va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Ramón Cimbor va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Patajullos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Babiano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Cimbor va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Raúl Rodríguez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Ángel Zubieta per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Rodríguez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bruno Riezinger va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Ramón Cimbor, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Michelangelo Censori de Patajullos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Leokai

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Leokai va anar a parar a la dreta de l'atac on en Janus Antonsen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Leokai van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Gaston Kaumbo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Leokai va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Zack Mattox va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Janus Antonsen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Leokai que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.