Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mojoyoyo's F.C. (1462570) - Sportiva El Llano (435012) » 726916039: T75/J13/VI

Liga 726916039 Información oficial sobre el partido 726916039 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.342 (14660)

Mojoyoyo's F.C. Alineación oficial del equipo 'Mojoyoyo's F.C.' en el partido 1 - 0 Sportiva El Llano Alineación oficial del equipo 'Sportiva El Llano' en el partido
Ernesto Bonamusa (65') 1 - 0
Mojoyoyo's F.C. Alineación oficial del equipo 'Mojoyoyo's F.C.' en el partido 1 - 0 Sportiva El Llano Alineación oficial del equipo 'Sportiva El Llano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mojoyoyo's F.C. Alineación oficial del equipo 'Mojoyoyo's F.C.' en el partido 3 - 1 Sportiva El Llano Alineación oficial del equipo 'Sportiva El Llano' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mojoyoyo's F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Mojoyoyos prenia la batuta de l'encontre al minut 65, quan en Ernesto Bonamusa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Noelio Bastardas va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Siem De Grisse va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Mojoyoyos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Francesco Ceschini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vincenc Harasim va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Mojoyoyos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Noelio Bastardas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Noelio Bastardas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Noelio Bastardas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Otger de Miquel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Siem De Grisse va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Sportiva El Llano

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Antonello Pellei va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hipòlit Coll va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sportiva va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Holguín, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mojoyoyos. La jugada d'estratègia del Sportiva per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Benedict Vesterholm va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jimmy Mathiasson de Sportiva es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kunwar Kumar de Sportiva es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Benedict Vesterholm de Sportiva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.