Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lamina2 (1460546) - Cuervos Team (1415904) » 726915924: T75/J12/VI

Liga 726915924 Información oficial sobre el partido 726915924 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.340 (14658)

lamina2 Alineación oficial del equipo 'lamina2' en el partido 0 - 5 Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido
0 - 1 Pedro Toledo (22')
0 - 2 Claudius Rheden (34')
0 - 3 Enzo Rampone (38')
0 - 4 Emil Kos (39')
0 - 5 Ariel Włodziak (41')
lamina2 Alineación oficial del equipo 'lamina2' en el partido 0 - 5 Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
lamina2 Alineación oficial del equipo 'lamina2' en el partido 0 - 5 Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lamina2

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): lamina2 va estar a punt de marcar quan Rolf Dogan va fer una passada impressionant a Tristan Robertsson, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Endre Becser va intentar anar-se'n per velocitat al minut 37 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 200 Minuto 61 (Ocasión de falta): lamina2 va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 61, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): lamina2 van sortir al contraatac al minut 73, però Ruetger Hoyningen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Cuervos Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pedro Toledo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Cuervos sabia com jugar al contraatac, i al minut 34, Claudius Rheden va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cuervos. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Enzo Rampone xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Emil Kos de Cuervos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ariel Włodziak de Cuervos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 41 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Claudius Rheden va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Enzo Rampone, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cuervos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan López Martí es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Taha Mestdagh va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Enzo Rampone, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Martinho Gomes Moura. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 235 Minuto 90 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Juan López Martí, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Claudius Rheden de Cuervos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.