Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roma Plate (492318) - Chapela C.F.H. (1337261) » 726915832: T75/J3/VI

Liga 726915832 Información oficial sobre el partido 726915832 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.339 (14657)

Roma Plate Alineación oficial del equipo 'Roma Plate' en el partido 3 - 0 Chapela C.F.H. Alineación oficial del equipo 'Chapela C.F.H.' en el partido
Jona Eronen (19') 1 - 0
Ugo Tomei (41') 2 - 0
Ugo Tomei (47') 3 - 0
Roma Plate Alineación oficial del equipo 'Roma Plate' en el partido 3 - 0 Chapela C.F.H. Alineación oficial del equipo 'Chapela C.F.H.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roma Plate Alineación oficial del equipo 'Roma Plate' en el partido 0 - 1 Chapela C.F.H. Alineación oficial del equipo 'Chapela C.F.H.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roma Plate

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Plate van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Jona Eronen.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ugo Tomei es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 47 minuts, el tirador de faltes del Plate va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ugo Tomei, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 43 podia haver acabat en gol, però Carles Ballvé va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Plate van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Artūrs Frīdmanis des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Morán de Plate es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Luis Castellano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Chapela C.F.H.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Vilmos Czupek hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Konstancjusz Madajczak havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Santiago Méndez Ortiz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lewis Herron, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Yashar Bahrololoumi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Karl-Evert Larsson no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Yashar Bahrololoumi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.