Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los_pata_palo (1435080) - Rapid Madriz (1578945) » 726915730: T75/J6/VI

Liga 726915730 Información oficial sobre el partido 726915730 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.337 (14655)

los_pata_palo Alineación oficial del equipo 'los_pata_palo' en el partido 3 - 2 Rapid Madriz Alineación oficial del equipo 'Rapid Madriz' en el partido
0 - 1 Ramiro Cabueñas (4')
Kerian Michallet (11') 1 - 1
1 - 2 Reggie River (31')
Lorenz Heiselberg (51') 2 - 2
Filipe Augusto da Rocha (77') 3 - 2
los_pata_palo Alineación oficial del equipo 'los_pata_palo' en el partido 3 - 2 Rapid Madriz Alineación oficial del equipo 'Rapid Madriz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los_pata_palo Alineación oficial del equipo 'los_pata_palo' en el partido 2 - 0 Rapid Madriz Alineación oficial del equipo 'Rapid Madriz' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los_pata_palo

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de los_pata_palo. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Kerian Michallet xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, los_pata_palo aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Lorenz Heiselberg va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): los_pata_palo, atacant per l'esquerra al minut 77, va aprofitar el magnífic llançament de Filipe Augusto da Rocha per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lorenz Heiselberg! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 216 Minuto 5 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Lorenz Heiselberg va ser clau en la jugada d'atac de los_pata_palo al minut 5, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ryan Mark, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): los_pata_palo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jérôme Fruehwald va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Peláez.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a los_pata_palo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ryan Mark, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Lorenz Heiselberg quasi empata el partit per a los_pata_palo, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): En Filipe Augusto da Rocha, al minut 39 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Reggie River el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de los_pata_palo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lorenz Heiselberg de los_pata_palo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rapid Madriz

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): El Madriz era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ramiro Cabueñas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Reggie River es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gonzalo Ventosa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Damián Gotiortúa de Madriz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.