Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amorfos c.f. (487701) - Oimbra F.C. (1372791) » 726915699: T75/J12/VI

Liga 726915699 Información oficial sobre el partido 726915699 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.336 (14654)

amorfos c.f. Alineación oficial del equipo 'amorfos c.f.' en el partido 3 - 0 Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido
Carlos Camarero (23') 1 - 0
Carlos Camarero (39') 2 - 0
Ianis Bulgaru (80') 3 - 0
amorfos c.f. Alineación oficial del equipo 'amorfos c.f.' en el partido 3 - 0 Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
amorfos c.f. Alineación oficial del equipo 'amorfos c.f.' en el partido 2 - 0 Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amorfos c.f.

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juan Enrique Taviel arribés a peus de Carlos Camarero, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a amorfos el 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Camarero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a amorfos.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip amorfos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ianis Bulgaru va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a amorfos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luca Felkel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Enrique Taviel de amorfos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Carlos Camarero de amorfos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Serrano de amorfos es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vicente Boscán de amorfos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Oimbra F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marcelo Grossmann va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Avelino Vilela rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Oimbra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tamir Ron, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El Oimbra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Tamir Ron va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Oimbra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Marcelo Grossmann des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Inácio Macaúbas de Oimbra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Chiel Laloyaux de Oimbra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Chiel Laloyaux va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.