Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

3 Huevos (490874) - Brighton Cucumbers (1456567) » 726915592: T75/J13/VI

Liga 726915592 Información oficial sobre el partido 726915592 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.334 (14652)

3 Huevos Alineación oficial del equipo '3 Huevos' en el partido 0 - 4 Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido
0 - 1 Georgi Popov (67')
0 - 2 Avner Yoram (81')
0 - 3 Vlad Hamzu (84')
0 - 4 Ezekel Baqués (87')
3 Huevos Alineación oficial del equipo '3 Huevos' en el partido 0 - 4 Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
3 Huevos Alineación oficial del equipo '3 Huevos' en el partido 0 - 3 Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

3 Huevos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Huevos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stefan Stošek va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Huevos, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Ismael Riaño va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Huevos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Stefan Stošek, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 57 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 85 en Stefan Stošek ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Viktor Kapitán el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Lapeña Méndez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefan Stošek de Huevos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Brighton Cucumbers

Goles Goles

  • 174 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Georgi Popov va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Avner Yoram de Cucumbers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Vlad Hamzu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ezekel Baqués de Cucumbers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Avner Yoram que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Vlad Hamzu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luděk Pospíšil va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Celdoni de Bofarull de Cucumbers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Georgi Popov va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 38. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ezekel Baqués va fer una magnífica centrada, però la rematada de Armin Stemler va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Calogero Iacoviello quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 56, quan en Georgi Popov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vlad Hamzu de Cucumbers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.