Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

benizar power (487096) - Fc Impresentables (992115) » 726915345: T75/J8/VI

Liga 726915345 Información oficial sobre el partido 726915345 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.330 (14648)

benizar power Alineación oficial del equipo 'benizar power' en el partido 0 - 4 Fc Impresentables Alineación oficial del equipo 'Fc Impresentables' en el partido
0 - 1 孟 (Meng) 小逸 (Xiaoyi) (5')
0 - 2 Alejandro Valdés (6')
0 - 3 孟 (Meng) 小逸 (Xiaoyi) (26')
0 - 4 孟 (Meng) 小逸 (Xiaoyi) (64')
benizar power Alineación oficial del equipo 'benizar power' en el partido 0 - 4 Fc Impresentables Alineación oficial del equipo 'Fc Impresentables' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
benizar power Alineación oficial del equipo 'benizar power' en el partido 1 - 3 Fc Impresentables Alineación oficial del equipo 'Fc Impresentables' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benizar power

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Tim Buchler no s'ho podia creure.

Fc Impresentables

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Impresentables es va posar per davant amb un 0 - 1 quan 孟 (Meng) 小逸 (Xiaoyi) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 6 (Gol por el centro): Alejandro Valdés de Impresentables va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 6. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Impresentables va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser 孟 (Meng) 小逸 (Xiaoyi), amb un xut sec des de la dreta.
  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! 孟 (Meng) 小逸 (Xiaoyi) rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Juan Antonio Pineda, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 4 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adjona Mata ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Pedro Otero de Impresentables va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 53 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en 孟 (Meng) 小逸 (Xiaoyi), però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en 孟 (Meng) 小逸 (Xiaoyi) va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Impresentables van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Armindo Silva, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eber Lecaroz de Impresentables amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.