Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Lacasitos de Bilbao (1460768) - BronxToles CF (1579143) » 726915335: T75/J5/VI

Liga 726915335 Información oficial sobre el partido 726915335 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.330 (14648)

Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido 2 - 0 BronxToles CF Alineación oficial del equipo 'BronxToles CF' en el partido
Juan Cacique (21') 1 - 0
Harold Carril (74') 2 - 0
Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido 2 - 0 BronxToles CF Alineación oficial del equipo 'BronxToles CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido 2 - 0 BronxToles CF Alineación oficial del equipo 'BronxToles CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Lacasitos de Bilbao

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Cacique, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lacasitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lacasitos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Harold Carril va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Graham Wilmot del Lacasitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local 丁 (Ding) 翊杰 (Yijie) per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Saïd Mrini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lacasitos Štefan Bank quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Markus Berendtsen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Lacasitos ho intentava per la dreta per mitjà de László Agg, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Harold Carril gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Saïd Mrini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Graham Wilmot de Lacasitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Lacasitos van sortir al contraatac al minut 67, però Markus Berendtsen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Graham Wilmot de Lacasitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Mira de Lacasitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Daniel Mira va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

BronxToles CF

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Miquel Joan Mercadal de BronxToles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.