Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Odmisel (1417875) - Atlético negados (310750) » 726914709: T75/J3/VI

Liga 726914709 Información oficial sobre el partido 726914709 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.319 (14637)

Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido 0 - 1 Atlético negados Alineación oficial del equipo 'Atlético negados' en el partido
0 - 1 Jorge Arbeláez (10')
Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido 0 - 1 Atlético negados Alineación oficial del equipo 'Atlético negados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido 2 - 0 Atlético negados Alineación oficial del equipo 'Atlético negados' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odmisel

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): Al minut 18 un refús amb el peu d'en Kevin Guerra Jr. va anar a parar als peus del Kees-Jan Beusmans que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Valentino Valdés hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 214 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Odmisel tenia un penal al seu favor al minut 37, però el porter va aturar el xut de Illiass Bartholomeus amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Kevin Guerra Jr., t'estimo!!!''
  • 287 Minuto 51 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Odmisel tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Rémy Hélias ho va intentar al minut 51 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nathan Gouret de Odmisel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlético negados

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jorge Arbeláez va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 21 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Jorge Arbeláez, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlético, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Ferdi Havlik va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 290 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Juan Carlos Dalana va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Mikołaj Peszko va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 83, un contraatac del Atlético no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alberto Gallart perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.