Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VAL DE CONEJOS TEIEL (441629) - Pavías Peacocks (801717) » 726914449: T75/J8/VI

Liga 726914449 Información oficial sobre el partido 726914449 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.314 (14632)

VAL DE CONEJOS TEIEL Alineación oficial del equipo 'VAL DE CONEJOS TEIEL' en el partido 0 - 6 Pavías Peacocks Alineación oficial del equipo 'Pavías Peacocks' en el partido
0 - 1 Iriome Noreña (17')
0 - 2 Javier Escayola (31')
0 - 3 Tomàs Pallàs (38')
0 - 4 Javier Escayola (41')
0 - 5 Carlos Capons (75')
0 - 6 Carlos Capons (79')
VAL DE CONEJOS TEIEL Alineación oficial del equipo 'VAL DE CONEJOS TEIEL' en el partido 0 - 6 Pavías Peacocks Alineación oficial del equipo 'Pavías Peacocks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
VAL DE CONEJOS TEIEL Alineación oficial del equipo 'VAL DE CONEJOS TEIEL' en el partido 0 - 8 Pavías Peacocks Alineación oficial del equipo 'Pavías Peacocks' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VAL DE CONEJOS TEIEL

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Francisco Laón s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Pavías Peacocks

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de Peacocks Iriome Noreña va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Javier Escayola de Peacocks va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Tomàs Pallàs va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 3 per a Peacocks.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Peacocks per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 41. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Javier Escayola. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlos Capons de Peacocks l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 75 de partit.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Peacocks va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Carlos Capons, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Iriome Noreña van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Sergio Arias Díaz a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Javier Escayola va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pèir Gispert al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Javier Escayola, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Peacocks va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 85 per Javier Escayola va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40 en Iriome Noreña va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Capons.