Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parra team (487908) - Galaxia returns (1332878) » 726914321: T75/J4/VI

Liga 726914321 Información oficial sobre el partido 726914321 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.312 (14630)

Parra team Alineación oficial del equipo 'Parra team' en el partido 1 - 2 Galaxia returns Alineación oficial del equipo 'Galaxia returns' en el partido
0 - 1 Simon Josephinen (60')
Feliks Jagliński (70') 1 - 1
1 - 2 Voulis Anikanopoulos (75')
Parra team Alineación oficial del equipo 'Parra team' en el partido 1 - 2 Galaxia returns Alineación oficial del equipo 'Galaxia returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Parra team Alineación oficial del equipo 'Parra team' en el partido 2 - 3 Galaxia returns Alineación oficial del equipo 'Galaxia returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parra team

Goles Goles

  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Feliks Jagliński va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Parra va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gencho Kalúchev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Menelao Ingenito que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Parra va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Feliks Jagliński va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Parra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Menelao Ingenito va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Steffen Haugland de Parra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Tarabochia de Parra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Galaxia returns

Goles Goles

  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Galaxia va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 60. Simon Josephinen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Voulis Anikanopoulos que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Galaxia.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Galaxia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Federico Espino va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Bjarni Erlendsson va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Federico Espino de Galaxia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Voulis Anikanopoulos s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.