Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

St.Casablanca (994539) - G.E.O.S TEAM (312184) » 726914046: T75/J5/VI

Liga 726914046 Información oficial sobre el partido 726914046 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.307 (14625)

St.Casablanca Alineación oficial del equipo 'St.Casablanca' en el partido 1 - 1 G.E.O.S TEAM Alineación oficial del equipo 'G.E.O.S TEAM' en el partido
0 - 1 Manolo Paolillo (34')
Manu Fens (64') 1 - 1
St.Casablanca Alineación oficial del equipo 'St.Casablanca' en el partido 1 - 1 G.E.O.S TEAM Alineación oficial del equipo 'G.E.O.S TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
St.Casablanca Alineación oficial del equipo 'St.Casablanca' en el partido 2 - 1 G.E.O.S TEAM Alineación oficial del equipo 'G.E.O.S TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St.Casablanca

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Manu Fens s'emportà una gran ovació del públic local al minut 64, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): St.Casablanca va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marko Lage ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a St.Casablanca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Luis Velastegui, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alejandro Ferreros va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

G.E.O.S TEAM

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): G.E.O.S va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Seran Gutiérrez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Manolo Paolillo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): G.E.O.S van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 31 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jan Marc Tarrades no va ser gens encertat.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del G.E.O.S que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marco Abengoza, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Manolo Paolillo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de José Gray, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Seran Gutiérrez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Horacio Landín, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yeoh Lai Wei que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Horacio Landín va marcar al minut 84 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.