Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adaptados (489599) - Torpedo Montemayor (1437699) » 726914008: T75/J9/VI

Liga 726914008 Información oficial sobre el partido 726914008 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.306 (14624)

adaptados Alineación oficial del equipo 'adaptados' en el partido 5 - 1 Torpedo Montemayor Alineación oficial del equipo 'Torpedo Montemayor' en el partido
0 - 1 Alexandru Năstase (2')
Jonathan Batliner (39') 1 - 1
Jonathan Batliner (61') 2 - 1
Luigi Maria La Rosa (73') 3 - 1
Ilya Sedushkin (81') 4 - 1
Luigi Maria La Rosa (86') 5 - 1
adaptados Alineación oficial del equipo 'adaptados' en el partido 5 - 1 Torpedo Montemayor Alineación oficial del equipo 'Torpedo Montemayor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
adaptados Alineación oficial del equipo 'adaptados' en el partido 4 - 2 Torpedo Montemayor Alineación oficial del equipo 'Torpedo Montemayor' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adaptados

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Jonathan Batliner va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del adaptados contenien la respiració mentre en Jonathan Batliner s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de adaptados va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luigi Maria La Rosa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del adaptados van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ilya Sedushkin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luigi Maria La Rosa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a adaptados.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Daniel Lavezzi de adaptados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Torpedo Montemayor

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Montemayor prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alexandru Năstase.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Rafael Verde, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 7 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Montemayor va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Amado Ibarria al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Montemayor a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aleix Llobera va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Villa de Montemayor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Villa va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Montemayor va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.