Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD JotaTrollez (437314) - RCD MIRAMAR (487250) » 726913390: T75/J10/VI

Liga 726913390 Información oficial sobre el partido 726913390 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.295 (14613)

CD JotaTrollez Alineación oficial del equipo 'CD JotaTrollez' en el partido 0 - 1 RCD MIRAMAR Alineación oficial del equipo 'RCD MIRAMAR' en el partido
0 - 1 Alejandro Arbos Marin (50')
CD JotaTrollez Alineación oficial del equipo 'CD JotaTrollez' en el partido 0 - 1 RCD MIRAMAR Alineación oficial del equipo 'RCD MIRAMAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD JotaTrollez Alineación oficial del equipo 'CD JotaTrollez' en el partido 1 - 3 RCD MIRAMAR Alineación oficial del equipo 'RCD MIRAMAR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD JotaTrollez

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Alexiy Duksin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de JotaTrollez se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alexiy Duksin va fer una magnífica centrada, però la rematada de Romeu Margaça va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Luís Castro Gomes quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Alexiy Duksin va estar a punt de marcar al minut 78 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Boualem Taqui va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

RCD MIRAMAR

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alejandro Arbos Marin que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a MIRAMAR.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Luka Martin Fernández va estar a punt de posar per davant a MIRAMAR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mihály Csimbi va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tomàs Sureda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Victorino Cuevas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Arbos Marin va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kasi Zabalaintxurreta de MIRAMAR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.