Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hala Madrid Reyes de Europa (1418158) - Los Contraatacativos (988509) » 726913193: T75/J12/VI

Liga 726913193 Información oficial sobre el partido 726913193 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.291 (14609)

Hala Madrid Reyes de Europa Alineación oficial del equipo 'Hala Madrid Reyes de Europa' en el partido 3 - 1 Los Contraatacativos Alineación oficial del equipo 'Los Contraatacativos' en el partido
0 - 1 Liviu Curuţi (61')
Påhl Hörnland (67') 1 - 1
Emil Risch (68') 2 - 1
Alex van de Beek (74') 3 - 1
Hala Madrid Reyes de Europa Alineación oficial del equipo 'Hala Madrid Reyes de Europa' en el partido 3 - 1 Los Contraatacativos Alineación oficial del equipo 'Los Contraatacativos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hala Madrid Reyes de Europa Alineación oficial del equipo 'Hala Madrid Reyes de Europa' en el partido 2 - 1 Los Contraatacativos Alineación oficial del equipo 'Los Contraatacativos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,4 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hala Madrid Reyes de Europa

Goles Goles

  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Madrid va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 67, quan Påhl Hörnland, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 68 una excel·lent centrada de Santiago Lila Zurita va arribar a Emil Risch, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Alex van de Beek de Madrid va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Emil Risch va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Los Contraatacativos

Goles Goles

  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Contraatacativos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Liviu Curuţi va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Javier Arango va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gilberto Méndez Melgar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 30 en Abel Brauwers ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Arradoi Arteagafuika el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Guni Mahat ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Guni Mahat quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Contraatacativos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Wojciech Jankowiak, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abel Brauwers de Contraatacativos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.