Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

M.A. Mexin (1597383) - CALLOSA DEPORTIVA CF (489019) » 726912914: T75/J2/VI

Liga 726912914 Información oficial sobre el partido 726912914 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.287 (14605)

M.A. Mexin Alineación oficial del equipo 'M.A. Mexin' en el partido 4 - 1 CALLOSA DEPORTIVA CF Alineación oficial del equipo 'CALLOSA DEPORTIVA CF' en el partido
Artur Guinjoan (33') 1 - 0
Marco Antonio Aguas (35') 2 - 0
2 - 1 Carlo Giambertone (36')
Endrike Negeloa (71') 3 - 1
Albert Lladó (90') 4 - 1
M.A. Mexin Alineación oficial del equipo 'M.A. Mexin' en el partido 4 - 1 CALLOSA DEPORTIVA CF Alineación oficial del equipo 'CALLOSA DEPORTIVA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
M.A. Mexin Alineación oficial del equipo 'M.A. Mexin' en el partido 8 - 0 CALLOSA DEPORTIVA CF Alineación oficial del equipo 'CALLOSA DEPORTIVA CF' en el partido
Es un cenizo 7.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

M.A. Mexin

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Artur Guinjoan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mexin.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Marco Antonio Aguas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Endrike Negeloa es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Mexin va aconseguir el 4 - 1 quan Albert Lladó va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Mexin per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Endrike Negeloa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Sebastián Haro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Endrike Negeloa de Mexin va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kerman Garobi per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Espinoza va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Endrike Negeloa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Endrike Negeloa de Mexin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marco Antonio Aguas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Marco Antonio Aguas de Mexin es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.

CALLOSA DEPORTIVA CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, DEPORTIVA seguien lluitant fins al final. Al minut 36, fruit d'aquests esforços, Carlo Giambertone va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carlo Giambertone, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Ramón Erbeta va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 260 Minuto 70 (Ocasión de falta): El jugador visitant Guillermo Goyaes va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 70 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.