Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Fores (988203) - Sudor y Risas (1434450) » 726912586: T75/J4/VI

Liga 726912586 Información oficial sobre el partido 726912586 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.281 (14599)

FC Fores Alineación oficial del equipo 'FC Fores' en el partido 1 - 5 Sudor y Risas Alineación oficial del equipo 'Sudor y Risas' en el partido
César Ruiz-Jarabo (7') 1 - 0
1 - 1 Eef Gasse (35')
1 - 2 Bencomo Ordóñez Gil (70')
1 - 3 Dani Ribera (81')
1 - 4 Willington Mayorga (83')
1 - 5 Willington Mayorga (85')
FC Fores Alineación oficial del equipo 'FC Fores' en el partido 1 - 5 Sudor y Risas Alineación oficial del equipo 'Sudor y Risas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Fores Alineación oficial del equipo 'FC Fores' en el partido 0 - 5 Sudor y Risas Alineación oficial del equipo 'Sudor y Risas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fores

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Fores va ser César Ruiz-Jarabo.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor Campoamor va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En César Ruiz-Jarabo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 200 Minuto 82 (Ocasión de falta): Raphael Hauert va xutar una falta al minut 82 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Sudor y Risas

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fores. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eef Gasse la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sudor es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 35.
  • 105 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 70, Aridani Nájera va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Bencomo Ordóñez Gil, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Dani Ribera va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sudor van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Willington Mayorga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): En Dani Ribera va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Willington Mayorga la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Willington Mayorga va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Diego Yagüe Amengual al minut 29 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sudor a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Quique Montes Sanz va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Diego Yagüe Amengual va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Emilio Consejo després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ingo Kierein va poder desviar-lo a córner.