Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sudor y Risas (1434450) - Captain Blade (1602310) » 726912576: T75/J1/VI

Liga 726912576 Información oficial sobre el partido 726912576 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.281 (14599)

Sudor y Risas Alineación oficial del equipo 'Sudor y Risas' en el partido 2 - 1 Captain Blade Alineación oficial del equipo 'Captain Blade' en el partido
0 - 1 Wally Zillmer (18')
Diego Yagüe Amengual (33') 1 - 1
Diego Yagüe Amengual (60') 2 - 1
Sudor y Risas Alineación oficial del equipo 'Sudor y Risas' en el partido 2 - 1 Captain Blade Alineación oficial del equipo 'Captain Blade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sudor y Risas Alineación oficial del equipo 'Sudor y Risas' en el partido 3 - 0 Captain Blade Alineación oficial del equipo 'Captain Blade' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sudor y Risas

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 33, Diego Yagüe Amengual de Sudor empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Sudor va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 60 Diego Yagüe Amengual va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Sudor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bencomo Ordóñez Gil ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en José María Espiga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sudor.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Sudor per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Willington Mayorga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Diego Yagüe Amengual del Sudor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 48 (Ocasión de falta): Amb 48 minuts disputats, Diego Yagüe Amengual gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fabrizio Pennati va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Diego Yagüe Amengual. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Willington Mayorga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Diego Yagüe Amengual gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fabrizio Pennati va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Captain Blade

Goles Goles

  • 186 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Blades va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Wally Zillmer rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Blades va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Wally Zillmer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Siegl de Blades va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernst Muntwyler de Blades amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.