Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gracedo stars (492031) - Real Camiri FC (1420700) » 726912534: T75/J5/VI

Liga 726912534 Información oficial sobre el partido 726912534 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.280 (14598)

gracedo stars Alineación oficial del equipo 'gracedo stars' en el partido 2 - 0 Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido
Angelo Travi (4') 1 - 0
Cesare Martincigh (26') 2 - 0
gracedo stars Alineación oficial del equipo 'gracedo stars' en el partido 2 - 0 Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gracedo stars Alineación oficial del equipo 'gracedo stars' en el partido 2 - 0 Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gracedo stars

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): gracedo s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Angelo Travi per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 136 Minuto 26 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Francisco Marta s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Cesare Martincigh, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Eduardo Guerra va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de gracedo.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Jesús Melé gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manolo Unzueta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Harald Steiner va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jesús Melé va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Maurizio Sole es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 84 quan Cesare Martincigh de gracedo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Real Camiri FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): RealCamiri van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Javier Pimentel no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): RealCamiri van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Javier Pimentel des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): RealCamiri van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Francisco Marta va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 85, un contraatac del RealCamiri no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ben Ullman perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Marta de RealCamiri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.