Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Munequitos II (993546) - Coco C.F (799450) » 726912082: T75/J4/VI

Liga 726912082 Información oficial sobre el partido 726912082 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.272 (14590)

Los Munequitos II Alineación oficial del equipo 'Los Munequitos II' en el partido 2 - 1 Coco C.F Alineación oficial del equipo 'Coco C.F' en el partido
0 - 1 Mohammed Abd El Aziz (10')
Juri Musacchia (12') 1 - 1
Juri Musacchia (75') 2 - 1
Los Munequitos II Alineación oficial del equipo 'Los Munequitos II' en el partido 2 - 1 Coco C.F Alineación oficial del equipo 'Coco C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Munequitos II Alineación oficial del equipo 'Los Munequitos II' en el partido 3 - 0 Coco C.F Alineación oficial del equipo 'Coco C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Munequitos II

Goles Goles

  • 114 Minuto 12 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 12. Juri Musacchia, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 120 Minuto 75 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Juri Musacchia al minut 75, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Munequitos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Munequitos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Enric Xiqués la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Munequitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Kujtim Azemi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Enric Xiqués del Munequitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Munequitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abrar Faraz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Tun Nyi Htun va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Munequitos.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Martín Espina arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Juri Musacchia es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnold Tokaji de Munequitos es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Coco C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Coco prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mohammed Abd El Aziz.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Tommi Virtanen va servir per deixar enrere el gegant Juri Musacchia al minut 47, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Coco va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Antonio de la Orden Ibáñez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 79 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Felipe 'El Dandy' Belmonte va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.