Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granadinos (1595391) - Sporting de xixon (439285) » 726912002: T75/J13/VI

Liga 726912002 Información oficial sobre el partido 726912002 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.270 (14588)

Granadinos Alineación oficial del equipo 'Granadinos' en el partido 1 - 2 Sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de xixon' en el partido
Teo Corvera (2') 1 - 0
1 - 1 Carlos Perea (22')
1 - 2 Elias Ishaq (73')
Granadinos Alineación oficial del equipo 'Granadinos' en el partido 1 - 2 Sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de xixon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Granadinos Alineación oficial del equipo 'Granadinos' en el partido 5 - 0 Sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de xixon' en el partido
Es un cenizo 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granadinos

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Granadinos s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Teo Corvera per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Teo Corvera va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Dolf Anciaux va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel Solís Martagón va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Joan Baptista Lahosa del Granadinos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Granadinos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kaiku Mikkonen va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miguel Solís Martagón, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 210 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Radosław Zdeb tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Sporting de xixon

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 en Carlos Perea va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Elias Ishaq que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Sporting.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Donavon Mason va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Jaume Ramon Adrover va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aleix Meya, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.