Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Enchufati FC (1414056) - Huxley FC (772598) » 726911894: T75/J13/VI

Liga 726911894 Información oficial sobre el partido 726911894 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.268 (14586)

Enchufati FC Alineación oficial del equipo 'Enchufati FC' en el partido 1 - 1 Huxley FC Alineación oficial del equipo 'Huxley FC' en el partido
Rafiqi Tajuzzaman (20') 1 - 0
1 - 1 Younes Khodaverdi (69')
Enchufati FC Alineación oficial del equipo 'Enchufati FC' en el partido 1 - 1 Huxley FC Alineación oficial del equipo 'Huxley FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Enchufati FC Alineación oficial del equipo 'Enchufati FC' en el partido 2 - 0 Huxley FC Alineación oficial del equipo 'Huxley FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enchufati FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador Rafiqi Tajuzzaman de Enchufati, després de 20 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Enchufati va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patricio Wellens en un 1 contra 1 amb el porter Fidel Piquer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Enchufati va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Patricio Wellens, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Patricio Wellens es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Paco Peña s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Huxley FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Huxley va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 69, quan Younes Khodaverdi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Huxley que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Reza Semnani, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Younes Khodaverdi per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 24, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Abdelbadi Fayzi, al minut 32 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 62, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hj Addie bin Dani va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Rodney de Wilth des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dani Asperó de Huxley la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.