Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huxley FC (772598) - Smúrfidos (435950) » 726911865: T75/J6/VI

Liga 726911865 Información oficial sobre el partido 726911865 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.268 (14586)

Huxley FC Alineación oficial del equipo 'Huxley FC' en el partido 3 - 0 Smúrfidos Alineación oficial del equipo 'Smúrfidos' en el partido
David Mingo (25') 1 - 0
Ignacio Montes (47') 2 - 0
Anwar Wahba (67') 3 - 0
Huxley FC Alineación oficial del equipo 'Huxley FC' en el partido 3 - 0 Smúrfidos Alineación oficial del equipo 'Smúrfidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huxley FC Alineación oficial del equipo 'Huxley FC' en el partido 2 - 2 Smúrfidos Alineación oficial del equipo 'Smúrfidos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huxley FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Huxley contenien la respiració mentre en David Mingo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Kris Friberg estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ignacio Montes va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 47.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Huxley va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 67, quan Anwar Wahba, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Abdelbadi Fayzi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Huxley se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Huxley, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Abdelbadi Fayzi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Huxley va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reza Semnani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Rodney de Wilth va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Smúrfidos

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Lennart Ristol va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fidel Piquer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pedro Babastro quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Frédéric Munoz va fer una jugada per la banda esquerra, però Fidel Piquer va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Emilio Ulloa va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fidel Piquer va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Smúrfidos van seguir progressant per la banda dreta. Jesús Pablo Espadañero va tenir la seva oportunitat al minut 62, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 64 en Pedro Babastro va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Fidel Piquer va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Faustí Morlans va enviar un xut des de 40 metres al minut 66, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Bohumil Jesteburg de Smúrfidos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.