Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huxley FC (772598) - Enchufati FC (1414056) » 726911851: T75/J2/VI

Liga 726911851 Información oficial sobre el partido 726911851 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.268 (14586)

Huxley FC Alineación oficial del equipo 'Huxley FC' en el partido 0 - 2 Enchufati FC Alineación oficial del equipo 'Enchufati FC' en el partido
0 - 1 Agustín Oribe (41')
0 - 2 Agustín Oribe (54')
Huxley FC Alineación oficial del equipo 'Huxley FC' en el partido 0 - 2 Enchufati FC Alineación oficial del equipo 'Enchufati FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Huxley FC Alineación oficial del equipo 'Huxley FC' en el partido 0 - 2 Enchufati FC Alineación oficial del equipo 'Enchufati FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huxley FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Huxley per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignacio Montes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Huxley va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Kris Friberg va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Hj Addie bin Dani va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Huxley van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 69 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Abdelbadi Fayzi, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ippolito Brigatti de Huxley la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Enchufati FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Agustín Oribe es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Agustín Oribe va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Paco Peña quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Rafiqi Tajuzzaman va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 235 Minuto 36 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Paco Peña de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Enchufati va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fidel Piquer va desviar el xut final de Patricio Wellens després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Agustín Oribe, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Agustín Oribe al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.