Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Joposa Balompie (1588113) - Fundacio Esportiva Pajares (1601801) » 726911238: T75/J3/VI

Liga 726911238 Información oficial sobre el partido 726911238 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.257 (14575)

Real Joposa Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Joposa Balompie' en el partido 2 - 1 Fundacio Esportiva Pajares Alineación oficial del equipo 'Fundacio Esportiva Pajares' en el partido
0 - 1 Luis Bermúdez de Castro (24')
Ignacio Equióiz (37') 1 - 1
Ignacio Equióiz (89') 2 - 1
Real Joposa Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Joposa Balompie' en el partido 2 - 1 Fundacio Esportiva Pajares Alineación oficial del equipo 'Fundacio Esportiva Pajares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Joposa Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Joposa Balompie' en el partido 2 - 0 Fundacio Esportiva Pajares Alineación oficial del equipo 'Fundacio Esportiva Pajares' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Joposa Balompie

Goles Goles

  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ignacio Equióiz sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 37 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Balompie va ser Ignacio Equióiz.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Balompie va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Engin Yücel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Ondřej Komín quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Balompie va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però Ondřej Komín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Joan de Temple va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Balompie va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Engin Yücel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter James Anders-McAlpine.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oscar D'Argenio de Balompie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Fundacio Esportiva Pajares

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Ulbe Legrand entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Esportiva, un peu providencial d'en Luis Bermúdez de Castro va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Luis Bermúdez de Castro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sieb Hekking va estar atent i va desviar la pilota a córner.