Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sportiva Racing Club (1433101) - Galilea's F.C (489402) » 726911173: T75/J1/VI

Liga 726911173 Información oficial sobre el partido 726911173 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.256 (14574)

Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido 4 - 5 Galilea's F.C Alineación oficial del equipo 'Galilea's F.C' en el partido
Victor Oti (23') 1 - 0
1 - 1 Neven Sušenko (33')
Javier Sáenz Baroja (34') 2 - 1
Javier Sáenz Baroja (35') 3 - 1
3 - 2 Neven Sušenko (37')
3 - 3 Joaquín Cana (58')
3 - 4 Horaţiu Penzeş (65')
Victor Oti (72') 4 - 4
4 - 5 Jerzy Dojlida (90')
Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido 4 - 5 Galilea's F.C Alineación oficial del equipo 'Galilea's F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido 4 - 5 Galilea's F.C Alineación oficial del equipo 'Galilea's F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,2 % 44,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportiva Racing Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): Sportiva va agafar avantatge al minut 23 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Victor Oti fent així el 1 - 0.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Marno Humalajoki va anar directament als peus de Javier Sáenz Baroja que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Sportiva va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Javier Sáenz Baroja va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sportiva amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 72, deixant Victor Oti en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Victor Oti va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Pavlo Globa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 234 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Victor Oti va sortir molt desviat al minut 47.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Marno Humalajoki es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Sáenz Baroja de Sportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Galilea's F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Neven Sušenko que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats de Galileas van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Neven Sušenko va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Als 58 minuts de partit, Joaquín Cana de Galileas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Horaţiu Penzeş va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 65, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Galileas, mentre ja celebrava el 3 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jerzy Dojlida que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a Galileas.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Neven Sušenko va estar a punt de posar per davant a Galileas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dan Červinka va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ángelo Odorisio va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Dan Červinka no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Joaquín Cana de Galileas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.