Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galfer-team (315468) - Anelkas CF (309798) » 726910953: T75/J2/VI

Liga 726910953 Información oficial sobre el partido 726910953 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.252 (14570)

Galfer-team Alineación oficial del equipo 'Galfer-team' en el partido 2 - 2 Anelkas CF Alineación oficial del equipo 'Anelkas CF' en el partido
0 - 1 Bermudo Agustín (35')
Giuseppe Innocenzi (44') 1 - 1
Christian Frăţilescu (82') 2 - 1
2 - 2 Bermudo Agustín (87')
Galfer-team Alineación oficial del equipo 'Galfer-team' en el partido 2 - 2 Anelkas CF Alineación oficial del equipo 'Anelkas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galfer-team Alineación oficial del equipo 'Galfer-team' en el partido 0 - 2 Anelkas CF Alineación oficial del equipo 'Anelkas CF' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galfer-team

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): El porter de Galfer-team va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Giuseppe Innocenzi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Christian Frăţilescu va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Galfer-team, al minut 82. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Galfer-team va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Christian Frăţilescu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Christian Frăţilescu va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Romuald Leroy va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 光正 (Mitsumasa) 高砂 (Takasago) de Galfer-team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Anelkas CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Bermudo Agustín al minut 35 va permetre a Anelkas prendre avantatge per 0 - 1.
  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Bermudo Agustín marqués l'empat. Al minut 87 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Anisio Babaredo de Anelkas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Anisio Babaredo després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stanislav Sibiryakov va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Anisio Babaredo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Anisio Babaredo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.