Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scola do Samba (1582421) - Angora CF (1433879) » 726909784: T75/J3/VI

Liga 726909784 Información oficial sobre el partido 726909784 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.231 (14549)

Scola do Samba Alineación oficial del equipo 'Scola do Samba' en el partido 6 - 0 Angora CF Alineación oficial del equipo 'Angora CF' en el partido
Fabian Rynio (4') 1 - 0
Kasper Harbo (40') 2 - 0
David Navarro (47') 3 - 0
Bohumil Vostrovský (58') 4 - 0
David Navarro (67') 5 - 0
René Wegmann (89') 6 - 0
Scola do Samba Alineación oficial del equipo 'Scola do Samba' en el partido 6 - 0 Angora CF Alineación oficial del equipo 'Angora CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scola do Samba Alineación oficial del equipo 'Scola do Samba' en el partido 2 - 0 Angora CF Alineación oficial del equipo 'Angora CF' en el partido
Tiene mucha potra 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scola do Samba

Goles Goles

  • 139 Minuto 4 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fabian Rynio va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Luis María Doliva per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Scola va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Kasper Harbo aconseguint el 2 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David Navarro va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en Bohumil Vostrovský va augmentar l'avantatge de Scola a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En David Navarro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Scola va trobar una esquerda a la defensa rival quan en René Wegmann va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Scola a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en David Navarro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Jael Gama Godói una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Luis María Doliva va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Jael Gama Godói, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bahdan Hrykhutsik va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Angora CF

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Arnau Bayés era fer passades de llarga distància. Al minut 34 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gaitan Magunagoitia però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Gaitan Magunagoitia, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.