Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

High Quality (777262) - Rokipankis (1370142) » 726909524: T75/J8/VI

Liga 726909524 Información oficial sobre el partido 726909524 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.226 (14544)

High Quality Alineación oficial del equipo 'High Quality' en el partido 1 - 1 Rokipankis Alineación oficial del equipo 'Rokipankis' en el partido
0 - 1 Jakov Cindrić (23')
Iñaki Carranza (36') 1 - 1
High Quality Alineación oficial del equipo 'High Quality' en el partido 1 - 1 Rokipankis Alineación oficial del equipo 'Rokipankis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
High Quality Alineación oficial del equipo 'High Quality' en el partido 2 - 0 Rokipankis Alineación oficial del equipo 'Rokipankis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

High Quality

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): David Figuerola estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Iñaki Carranza va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Ryan Atmodikromo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de HQ la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En 王 (Wang) 源利 (Yuanli) del HQ ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Xavier Cerdà de HQ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rokipankis

Goles Goles

  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Anzelmis Sudnickis va descol·locar totalment la defensa contrària i Jakov Cindrić no va perdonar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rokipankis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andreas Anderstrand, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rokipankis va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 52, però en Jakov Cindrić va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Rokipankis, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Luis López va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.