Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Platinatos F.C. (1456507) - C.D. Llano RETURNS (773967) » 726909270: T75/J1/VI

Liga 726909270 Información oficial sobre el partido 726909270 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.222 (14540)

Platinatos F.C. Alineación oficial del equipo 'Platinatos F.C.' en el partido 2 - 0 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
Rafał Kuterski (28') 1 - 0
José Juan Balza (81') 2 - 0
Platinatos F.C. Alineación oficial del equipo 'Platinatos F.C.' en el partido 2 - 0 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Platinatos F.C. Alineación oficial del equipo 'Platinatos F.C.' en el partido 3 - 0 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Platinatos F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 28 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Rafał Kuterski llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): PFC va augmentar la diferència quan José Juan Balza no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Manuel Antonio Hemerando va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Stefanos Kostomanolakis per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 224 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Al minut 17, PFC va disposar d'un penal a favor, però el xut de Rafał Kuterski va ser aturat per Perico Riudemeia.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): PFC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Candenas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Perico Riudemeia.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): PFC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Meysam Razzaghian va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Davidse va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rafał Kuterski, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jonas Segers va rematar alt.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Jonas Segers es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

C.D. Llano RETURNS

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Kálmán Bogdán va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Llano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Llano va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ralph Eisenring va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Juan Balza no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ralph Eisenring estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 80, el Llano estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Norm 'Canguro' Peterson va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.