Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pajaritos C.F (1583213) - Anclados FC (992295) » 726909112: T75/J3/VI

Liga 726909112 Información oficial sobre el partido 726909112 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.219 (14537)

Los Pajaritos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos C.F' en el partido 0 - 5 Anclados FC Alineación oficial del equipo 'Anclados FC' en el partido
0 - 1 Francisco Manuel Fondevilla (10')
0 - 2 Jacky Urien (29')
0 - 3 Jacky Urien (70')
0 - 4 Flavio Bregoli (75')
0 - 5 Jacky Urien (84')
Los Pajaritos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos C.F' en el partido 0 - 5 Anclados FC Alineación oficial del equipo 'Anclados FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Pajaritos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos C.F' en el partido 2 - 1 Anclados FC Alineación oficial del equipo 'Anclados FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pajaritos C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Javier Lacasa tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 210 Minuto 28 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Javier Lacasa quasi empata el partit al minut 28, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 200 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 90 amb una falta ben llançada per en Javier Lacasa, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdechahid Aâboubou de Pajaritos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Siniša Šoletić de Pajaritos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Anclados FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Manuel Fondevilla de Anclados va fer un bon esprint per escapar-se de Siniša Šoletić i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): El contraatac de Anclados va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Jacky Urien va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!
  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Anclados va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jacky Urien aconseguint el 0 - 3.
  • 135 Minuto 75 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Flavio Bregoli de Anclados va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 4.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Anclados, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jacky Urien va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Anclados va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Camillo Possenti va quedar-se sol davant el porter Miguel Montes Fuentes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Miguel Montes Fuentes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jacky Urien, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Karl-Olof Yngvesson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Efrem Makogonenko va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacky Urien de Anclados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.