Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asterisco F.C. (992173) - Música de Viento (1590360) » 726908964: T75/J8/VI

Liga 726908964 Información oficial sobre el partido 726908964 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.216 (14534)

Asterisco F.C. Alineación oficial del equipo 'Asterisco F.C.' en el partido 1 - 0 Música de Viento Alineación oficial del equipo 'Música de Viento' en el partido
Conrad Bres (36') 1 - 0
Asterisco F.C. Alineación oficial del equipo 'Asterisco F.C.' en el partido 1 - 0 Música de Viento Alineación oficial del equipo 'Música de Viento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asterisco F.C. Alineación oficial del equipo 'Asterisco F.C.' en el partido 1 - 0 Música de Viento Alineación oficial del equipo 'Música de Viento' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asterisco F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Conrad Bres, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Asterico es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Conrad Bres va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ildefons Llucià, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Música de Viento

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En David Murphy va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 21, un contraatac del Música no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Valerian Mozhegov perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Joe Replogle va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Stanisław Garbuliński, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Música van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 38 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Stanisław Garbuliński no va ser gens encertat.
  • 289 Minuto 63 (Ocasión evento especial): En Valerian Mozhegov, al minut 63 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Pierre-Antoine Desaegher el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Música van sortir al contraatac al minut 67, però Valerian Mozhegov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baldiri Pons es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.